Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Fanny Van Petegem 53 (2 dagen)
  • Antoon Vermeersch 64 (16 dagen)
  • Jo De Rouck 50 (16 dagen)

Wie is online

We hebben 38 gasten online
Home
Foto's Feestdagfietstocht online

Deze editie van onze Feestdagfietstoch zit er alweer op. In tegenstelling tot vorig jaar, verliep alles onder een stralende zon. Wij willen daarom alle fietsers bedanken voor hun deelname.

De foto's van deze dag kunnen bekeken worden in het foto-album!

Laatst aangepast op donderdag, 02 juni 2011 17:24
 
4de en 5de manche Trofee De Beiaard

Dit weekend staan terug 2 ritten op de agenda meetellend voor de Trofee De Beiaard.

Zaterdag kan men deelnemen aan de Omloop het volk, een organisatie van De Zwalmstoempers Munkwalm. Er kan voor verschillende afstanden van zowel cyclo als VTT gekozen worden. Inschrijven en start kan vanaf 7u00 in Cafetaria Sporthal, Sportlaan 1 te Zwalm.
Zondag organiseert WTC Velzeke Sportief hun 13de Jokertocht. Deze tocht staat op de kalender van de VBR, en gaat van start op het voetbalterrein van Eendracht Grotenberge. Ook hier keuze uit verschillende afstanden cyclo en VTT (wat trouwens een vereiste is voor de Trofee De Beiaard). Meer info op deze website.

 

Vergeet zeker niet jullie stempelkaart te laten invullen voor deze beide tochten!

Laatst aangepast op donderdag, 26 mei 2011 21:13
 
Trofee De Beiaard 2011

Net als vorig jaar kan men als lid van TC Oud & Jong opnieuw deelnemen aan "Trofee De Beiaard". Deze trofee bevat een selectie van 12 organisaties, zowal van de WBV als andere bonden. Al deze ritten (dus ook de organisaties van de andere bonden) tellen mee voor het kilometerlaureaatschap en puntenlaureaatschap binnen de club. Alle afstanden zijn goed voor deelname, zowel cyclo als VTT. Wel dient men door de organiserende club telkens het inschrijvingsblad voor deze trofee te laten afstempelen, en op het eind van het seizoen over te maken aan de organisator van De Beiaard. Deelname loont echt de moeite! Ook al kan men slechts drie of vier ritten laten afstempelen, reeds dan krijgt men mooie en nuttige prijzen die er alleen maar beter op worden naarmate men meer ritten heeft!

Na de eerste rit in Aaigem vorig weekend, staan er dit weekend maar liefst 2 ritten op het programma meetellend voor deze trofee. Zaterdag 14 mei is er de labelorganisatie van Unitas Steenhuize (WBV), en zondag kan men deelnemen in Brakel aan de 32ste Brakelse Lenterit (VWB).

"Trofee De Muur - Altebra" van Unitas Steenhuize is reeds jaren een gevestigde waarde binnen onze bondskalender. Deelname hieraan telt voor heel wat klassementen mee, en levert de club ook heel wat punten op. De grootste cyclo-afstand telt tevens mee voor het klimbrevet. Meer info kan je vinden op de website van Unitas Steenhuize.
Ook de Brakelse Lenterit kent reeds een lange geschiedenis. Er is zowel keuze uit VTT als cyclo, met alle bijhorende voorzieningen. Start is aan de voetbalkantine van SK Opbrakel. Op de website van WTC Ter Linde kan je alle informatie terugvinden.
Laatst aangepast op donderdag, 12 mei 2011 16:38
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 7
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack