Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Fanny Van Petegem 53 (2 dagen)
  • Antoon Vermeersch 64 (16 dagen)
  • Jo De Rouck 50 (16 dagen)

Wie is online

We hebben 10 gasten online
Home Nieuws Nieuw seizoen 2010
Nieuw seizoen 2010 PDF Print E-mail

Het jaar loopt stilaan naar zijn einde! Er zijn alweer vele kilometers afgelegd, veelal in goede weersomstandigheden. We mogen dan ook naar een geslaagd seizoen terugblikken. Momenteel is het rijk aan de slijkduivels. De mannen en vrouwen die regen, wind en modder (en van al deze hebben we de laatste tijd meer dan voldoende!) trotseren op de mountainbike of crossfiets.

Als bestuur zijn we reeds bezig met het komend wielerseizoen. De verschillende kalenders beginnen in hun definitieve plooi te vallen.

Graag willen wij onze leden oproepen om spoedig de vergunning 'Wielertoerist - VTT 2010' te hernieuwen. Zeker voor mensen die deelnemen aan de winterritten, is het van belang dit zo snel mogelijk te doen. Op die manier kan je op 1 januari beschikken over de nieuwe vergunning.

Ook nieuwe, gemotiveerde leden zijn van harte welkom! Gelijk welk niveau of leeftijd, er zijn altijd wel clubleden bij wie je je kan vervoegen.

Om je lidmaatschap te hernieuwen, dien je het ingevulde formulier van de WBV (dat je hier op deze website kan terugvinden) en inschrijvingsgeld, te overhandigen aan Peter Van Trimpont. Dus NIET opsturen naar de WBV, en ook niet overschrijven op het rekeningnummer van de WBV. Overschrijven kan op rekeningnr 850-8089440-26.

Laatst aangepast op donderdag, 28 januari 2010 11:19
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack