Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Fanny Van Petegem 53 (2 dagen)
  • Antoon Vermeersch 64 (16 dagen)
  • Jo De Rouck 50 (16 dagen)

Wie is online

We hebben 37 gasten online
Home Nieuws Steffy van den Haute - Provinciaal Kampioen op de weg dames nieuwelingen
Notice: Undefined index: JPG Support in /customers/5/3/1/tcoudenjong.be/httpd.www/plugins/content/jwsig.php on line 80 Notice: Undefined variable: gd_support in /customers/5/3/1/tcoudenjong.be/httpd.www/plugins/content/jwsig.php on line 83
Steffy van den Haute - Provinciaal Kampioen op de weg dames nieuwelingen PDF Print E-mail

Steffy is 16 juli provinciaal kampioen van Oost-Vlaanderen op de weg geworden te Maarkedal bij de dames nieuwelingen.

Het was een moeilijke, zware omloop. Zij was de enige nieuweling van Oost-vlaanderen die nog in de kopgroep van 21 deelnemers zat, tesamen met juniors en 6 nieuwelingen van andere provincies.

Het parcours was allesbehalve vlak en doordat de wind zich uitleefde over de omloop werd het een zware wedstrijd. Hieronder een klein verslagje van haarzelf:

 

Na een zeer slecht nacht, vertrokken we rond de middag richting Maarkedal, waar gestreden zou worden voor de provinciale titel. Er kwamen enkele supporters opdagen... Er stonden in totaal 74 rensters aan de start, waaronder 36 Juniores (3 van O-Vl) en 38 nieuwelingen (10 van O-Vl). Mijn grootste tegenkandidate was zonder twijfel Shana VanGlabeke, die zichzelf zeker wou opvolgen, maar daar probeerde ik een stokje voor te steken... aan de start stond ik goed vooraan en ik kon direct opschuiven naar de eerste 20 plaatsen. Het parcours bestond uit 2 hellingen, korte maar steile! De eerste keer reed ik vlot naar boven, maar in het naar beneden rijden was het moeilijk om aan te sluiten wegens de kleinere vitesse. Het peleton was na 3 ronden al goed uitgedund en er bleven nog maar 7 nieuwelingen en 14 juniores over in het peleton. En tot mijn grote verbazing was ik nog alleen over van Oost-Vlaanderen...Shana en Julia hingen in een volgend groepje en probeerden nog het gat dicht te rijden, maar dit was onbegonnen werk door de hevige wind! Zo kon ik dus op het hoogste schavotje kruipen en kreeg ik een mooie trui (die ik al heb van de cyclocross) over mijn schouders.

Website Steffy: http://www.steffyvdh.webs.com/

Laatst aangepast op dinsdag, 04 augustus 2009 12:54
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack