Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Fanny Van Petegem 53 (3 dagen)
  • Antoon Vermeersch 64 (17 dagen)
  • Jo De Rouck 50 (17 dagen)

Wie is online

We hebben 25 gasten online
Home Nieuws Oud & Jong stelt zijn nieuwe kledij voor!
Oud & Jong stelt zijn nieuwe kledij voor! PDF Print E-mail

DSC_0359

Na 6 jaar was onze gekende groene uitrusting dringend aan vernieuwing toe. De bedoeling was een fris, strak en moderne look te creëren, zodat we terug enkele jaren mogen gezien worden! Aan de unaniem positieve reacties te horen, mogen we besluiten dat we hierin uitermate geslaagd zijn!

Na toch reeds enkele weken over de nieuwe kledij te beschikken, was er zondag 17 maart de officiële voorstelling in ons clublokaal De Kroon. Ondanks de barslechte omstandigheden de dagen ervoor en de slechte voorspellingen voor de zondag zelf, was er toch een goede opkomst! Eerst stond een groepsrit op het plan van een 40-tal km. De weergoden waren ons gunstig gezind, en voorzagen zelfs in een streepje zon! De tocht ging richting Eine, waar er even halt werd gehouden bij Fietsen Lindor voor een groepsfoto.

Na een vlotte rit terug, werd iedereen voorzien van een hapje en een drankje in De Kroon. Op dat moment waren er ook enkele journalisten gearriveerd, zodat ook de geschreven pers ruchtbaarheid kan geven aan onze nieuwe uitrusting. Hier werden dan ook opnieuw de nodige groepsfoto's genomen voor publicatie in de krant.

Langs deze weg wil het bestuur iedereen bedanken voor de talrijke opkomst. Ik denk dat we zeker mogen spreken van een geslaagde en aangename zondagvoormiddag. Een fotoverslag kan hier bekeken worden.

Laatst aangepast op dinsdag, 02 april 2013 21:58
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack