Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Fanny Van Petegem 53 (3 dagen)
  • Antoon Vermeersch 64 (17 dagen)
  • Jo De Rouck 50 (17 dagen)

Wie is online

We hebben 22 gasten online
Home Nieuws Fietswijding nieuw zomerseizoen
Notice: Undefined index: JPG Support in /customers/5/3/1/tcoudenjong.be/httpd.www/plugins/content/jwsig.php on line 80 Notice: Undefined variable: gd_support in /customers/5/3/1/tcoudenjong.be/httpd.www/plugins/content/jwsig.php on line 83
Fietswijding nieuw zomerseizoen PDF Print E-mail
Op 16 februari, na de verdeling van onze nieuwe kledij, ging er ook naar jaarlijkse gewoonte de fietswijding door in de kerk van Sint-Maria-Oudenhove. In het parochieblad is er hierover een artikel verschenen alsook enkele foto's. Wij willen jullie de tekst en foto's natuurlijk niet onthouden!

ZEGENING WIELERTOERISTEN

Vorig jaar waren ze er niet, dit jaar hebben ze terug aangeknoopt met de jarenlange traditie:

Op zaterdag 16 februari 2013 waren de leden van de wielertoeristenclub “Oud en Jong” terug aanwezig in de weekendmis om zich te laten zegenen voor het komende jaar en om te bidden voor hun overleden leden.

Zo kent het wielertoeristenjaar terug een officiële start. Bij de gelegenheid van deze zegening kregen de aanwezige leden en sympathisanten een mooi stevig gebedskaartje met een beeltenis van de Heilige Christoffel, de patroon van de weggebruikers. We wensen de leden van de wielertoeristenclub alvast een mooi en gezegend jaar toe tijdens hun tochten doorheen Gods’ mooie natuur. Mogen zij op voorspraak van de Heilige Christoffel en van Onze Lieve Vrouw van de weg gespaard blijven van grote tegenslagen.

Laatst aangepast op zondag, 10 maart 2013 23:55
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack