Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Fanny Van Petegem 53 (3 dagen)
  • Antoon Vermeersch 64 (17 dagen)
  • Jo De Rouck 50 (17 dagen)

Wie is online

We hebben 28 gasten online
Home Nieuws Kampioenenviering 2012
Kampioenenviering 2012 PDF Print E-mail

De laatste weken stonden de kranten vol over de problemen bij de voetbalclubs. Hoe moeilijk het wordt om vrijwilligers te blijven vinden, die zich belangeloos inzetten voor hun club. Vroeger was men lid van een club en zette men zich daarvoor in. Nu leven we in een maatschappij waar alleen nog het eigenbelang telt. Waar kan ik meest verdienen , waar krijg ik meest voor mijn prestatie of voor mijn geld. Men verandert te pas en te onpas van club voor ‘hopelijk’ een beetje meer profijt. De clubliefde is ver zoek en probeer dan maar vrijwilligers te vinden die wel nog de nodige clubliefde aan de dag leggen om al hun vrije tijd in hun club te steken.

Ook andere verenigingen ondervinden hetzelfde probleem, ook de wielerclubs. Gelukkig is er in het wielertoerisme minder geld mee gemoeid. Recreatief fietsen doet men nog als pure hobby, als pure sport, voor de gezondheid, voor de conditie, voor de slanke lijn, voor de sfeer… . Uiteraard ligt de nadruk bij ons op het fietsen, maar af en toe eens een pintje drinken en eens gezellig samen zijn moet ook eens kunnen. Als club proberen wij af en toe eens het clubgevoel te stimuleren, zoals met onze jaarlijkse kampioenenviering.

Er zijn in onze club nog toeristen voor wie de klassementen een grote drijfveer zijn om elk weekend deel te nemen aan de rally’s verspreid over heel Oost-Vlaanderen. Zij zijn nog fier dat hun club mooi geklasseerd staat en terzelfder tijd worden ze misschien dan nog clubkampioen ook. Dit laten wij als club niet onbetuigd en blijven wij er aan houden onze jarenlange traditie, om onze kampioenen te huldigen, verder te zetten. Zij kregen elk een gepersonaliseerde trofee om hun trofeeënkast aan te vullen.

Niet allen onze kampioenen, maar ook onze medewerkers en alle leden, werden samen met hun partner uitgenodigd op ons feestmaal in de mooie zaal van ’t Verval. De aanwezigen konden aan een mooi gedekte tafel genieten van een verzorgd feestmaal tegen een democratische prijs. Iedereen was dik tevreden en toch moeten wij jammer genoeg vaststellen dat, ondanks de gedane inspanning, jaar na jaar ons aantal aanwezigen blijft dalen…

Enkele sfeerbeelden kan hier terugvinden!

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack