Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Fanny Van Petegem 53 (2 dagen)
  • Antoon Vermeersch 64 (16 dagen)
  • Jo De Rouck 50 (16 dagen)

Wie is online

We hebben 34 gasten online
Home Nieuws Start zomerseizoen 2012
Start zomerseizoen 2012 PDF Print E-mail

De VTT slothappening in Knesselare zit erop, wat wil zeggen dat we een streep kunnen trekken onder wielerjaar 2011! Na een lange tijd droog en zacht winterweer is deze toch nog geëindigd met een venijnig koud staartje. Dankzij het zachte weer kunnen we voor de winterperiode terug heel wat VTT- en cyclodeelnemers noteren.

De brevetten  zijn terug gestart, wat voor velen het sein is om de koersfiets terug van stal te halen, als dit al niet gebeurd is! Het zal terug opbouwen geblazen worden, want de afstanden worden snel langer!  Dit brengt mij tot het punt van de clubkledij. Aangezien dit het allerlaatste jaar is dat er met de huidige kledij wordt gereden, is het tijd om uitverkoop te houden! Alle kledij in stock wordt vanaf heden verkocht aan 50% korting. Dit is dus het ideale moment om nog snel dit extra kledingsstuk aan te schaffen wat reeds een tijdje op de planning stond. Alle info omtrent de stockvoorraden en de betreffende prijzen zijn te bekomen bij Paul De Couvreur (zie contactgegevens hier).

Mogen wij ook nog eens de nadruk leggen om de uitstappen in clubverband zoveel mogelijk in clubkledij te laten gebeuren!

Het bestuur wenst iedereen veel zonnige en veilige fietskilometers!

Laatst aangepast op maandag, 20 februari 2012 21:51
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack