Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Luc Paeme 51 (18 dagen)
  • Daniel Waeremoes 68 (19 dagen)
  • Geert Meert 53 (21 dagen)

Wie is online

We hebben 23 gasten online
Home Nieuws Kampioenenviering 2011....en het was goed!
Kampioenenviering 2011....en het was goed! PDF Print E-mail

Voor de kampioenenviering van dit jaar hadden we gekozen voor een volledig nieuwe formule en locatie. Alles vond deze keer plaats in zaal 't Verval te Grotenberge. Deze locatie is ons niet onbekend, aangezien hier ook een controle plaats heeft van één van onze tochten.

Buiten was het druilerig en koud, maar rond 19u begon al snel iedereen toe te komen in de warme en gezellige feestzaal. Bij een glaasje Cava ging het onderwerp bij velen al snel naar, hoe kan het ook anders, de fiets en het voorbije seizoen! Ondertussen werden we verwend met verschillende lekkere hapjes door het personeel van de traiteur. Hopelijk had iedereen grote honger, want na enige tijd was het plaatsnemen aan tafel. Het is een klassieker, maar tomatensoep met balletjes blijft altijd een topper. Ook het hoofdgerecht was bijzonder lekker en ruimschoots voldoende! Er was geen excuus om nog met honger naar huis te gaan.

Nadat de hongerige magen toch even gestild waren, was het eindelijk uitreiking van de trofeeën voor de kampioenen. Eerst en vooral werd de kampioen der kampioenen, Michel Rubbens, nog eens extra in de verf gezet. Nadien werden alle laureaten door William één voor één naar voor geroepen voor ontvangst van hun trofee. Na nog een kort woordje van mezelf over het komende wielerseizoen, was het tijd voor koffie en gebak.

Dat iedereen het heel gezellig vond, bleek doordat de laatsten pas tegen 1u naar huis gingen. We mogen toch wel spreken van een heel geslaagde editie, met een leuke sfeer, gezellige zaal en heel lekker eten. De afwezigen hadden zeker ongelijk, zoals de spreuk het zegt. Hopelijk mogen we volgend jaar een nog grotere groep verwelkomen.

Alle foto's zijn hier te bekijken!

De voorstelling van de verschillende laureaten zijn hier te bekijken!

 kamp2011

Laatst aangepast op zondag, 13 mei 2012 23:02
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack