Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Luc Paeme 51 (18 dagen)
  • Daniel Waeremoes 68 (19 dagen)
  • Geert Meert 53 (21 dagen)

Wie is online

We hebben 23 gasten online
Home Nieuws Gouden Bruiloft: Paul en Denise
Gouden Bruiloft: Paul en Denise PDF Print E-mail

Niet minder dan 50 jaar geleden traden Paul De Couvreur en Denise De Valkeneer op 13 mei 1961 in het huwelijk. Wat tegenwoordig meer en meer een uitzondering begint te worden, gaan zij vandaag, 50 jaar later, nog steeds als een prachtig koppel door het leven. Ze kunnen terugblikken op een mooi gevuld leven, getuige daarvan is de grote familie waarvan zij de oorsprong zijn.

Paul is ook nog steeds een zeer gewaardeerd en gemotiveerd bestuurslid van TC Oud & Jong, waarvan hij oa samen met Herman Carrijn aan de wieg stond. Paul is nog steeds ondervoorzitter en verantwoordelijke voor de clubkledij. Ook Denise draagt onze club een warm hart toe. Telkens er een organisatie van Oud & Jong is, is Denise de eerste om haar hulp aan te bieden.

Het is dan ook niet meer dan normaal dat het gemeentebestuur van Brakel dit koppel hiervoor in de bloemetjes zet! Er staat dan ook een prachtig artikel van de hand van Hugo Conderaerts in het Nieuwsblad. Door op de foto te klikken kan u het ganse artikel lezen.

Wij wensen hen beiden nog vele gezonde jaren samen toe! 

paul_denise

foto Hugo Conderaerts

Laatst aangepast op woensdag, 17 augustus 2011 10:00
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack