Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Fanny Van Petegem 53 (2 dagen)
  • Antoon Vermeersch 64 (16 dagen)
  • Jo De Rouck 50 (16 dagen)

Wie is online

We hebben 34 gasten online
Home Nieuws Trofee De Beiaard 2011
Trofee De Beiaard 2011 PDF Print E-mail

Net als vorig jaar kan men als lid van TC Oud & Jong opnieuw deelnemen aan "Trofee De Beiaard". Deze trofee bevat een selectie van 12 organisaties, zowal van de WBV als andere bonden. Al deze ritten (dus ook de organisaties van de andere bonden) tellen mee voor het kilometerlaureaatschap en puntenlaureaatschap binnen de club. Alle afstanden zijn goed voor deelname, zowel cyclo als VTT. Wel dient men door de organiserende club telkens het inschrijvingsblad voor deze trofee te laten afstempelen, en op het eind van het seizoen over te maken aan de organisator van De Beiaard. Deelname loont echt de moeite! Ook al kan men slechts drie of vier ritten laten afstempelen, reeds dan krijgt men mooie en nuttige prijzen die er alleen maar beter op worden naarmate men meer ritten heeft!

Na de eerste rit in Aaigem vorig weekend, staan er dit weekend maar liefst 2 ritten op het programma meetellend voor deze trofee. Zaterdag 14 mei is er de labelorganisatie van Unitas Steenhuize (WBV), en zondag kan men deelnemen in Brakel aan de 32ste Brakelse Lenterit (VWB).

"Trofee De Muur - Altebra" van Unitas Steenhuize is reeds jaren een gevestigde waarde binnen onze bondskalender. Deelname hieraan telt voor heel wat klassementen mee, en levert de club ook heel wat punten op. De grootste cyclo-afstand telt tevens mee voor het klimbrevet. Meer info kan je vinden op de website van Unitas Steenhuize.
Ook de Brakelse Lenterit kent reeds een lange geschiedenis. Er is zowel keuze uit VTT als cyclo, met alle bijhorende voorzieningen. Start is aan de voetbalkantine van SK Opbrakel. Op de website van WTC Ter Linde kan je alle informatie terugvinden.
Laatst aangepast op donderdag, 12 mei 2011 16:38
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack