Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Fanny Van Petegem 53 (2 dagen)
  • Antoon Vermeersch 64 (16 dagen)
  • Jo De Rouck 50 (16 dagen)

Wie is online

We hebben 11 gasten online
Home Nieuws Fietstocht "De Parel": eerste Labeltocht en eerste selectierit "Trofee De Beiaard"
Fietstocht "De Parel": eerste Labeltocht en eerste selectierit "Trofee De Beiaard" PDF Print E-mail

Zaterdag 24 april organiseren onze collega's van WTC Trekvogels Haaltert hun 30ste editie van "De Parel". Dit is een rit die voor heel wat laureaatschappen meetelt! Daarom willen wij deze organisatie eens extra in de schijnwerpers plaatsen en onze leden oproepen in grote getale hieraan deel te nemen.

Voor de klassementen van Wielerbond Vlaanderen is dit de eerste Labeltocht van het wegseizoen 2010. Labeltochten zijn heel belangrijk voor onze club: per gereden km per deelnemer krijgt de club een punt. Deze punten tellen mee voor de Oost-Vlaamse Topclubklassering, waar TC Oud & Jong sinds jaar en dag een goede notering heeft te verdedigen: 3de plaats in eerste provinciale! Alle afstanden ongeacht cyclo of VTT, zijn een Labeltocht.

Deze organisatie, althans de grootste afstand van 180 km,  is ook de eerste van 5 proeven meetellende voor het Oost-Vlaams Superklimbrevet. Wie aan dit laureaatschap wenst deel te nemen, mag niet vergeten het hiervoor specifiek bestemd formulier (te vinden op deze website bij de formulieren) na de rit te laten afstempelen.

"De Parel" is tevens ook de eerste van 10 selectieritten meetellend voor de "Trofee De Beiaard". De organisatoren van deze trofee hebben een selectie gemaakt van 10 ritten los van een bepaalde wielerbond. Dus hierin zijn zowel ritten opgenomen van de WBV en van de VBR. Hiervoor geselcteerde ritten van de VBR tellen uitzonderlijk ook mee voor onze verschillende clubklassementen.

Naast de opsomming hierboven telt deze organisatie ook mee voor alle andere klassieke laureaatschappen. Meer informatie kan je terugvinden op de website van WTC Trekvogels Haaltert

Laatst aangepast op maandag, 26 april 2010 09:08
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack