Nieuwsflits

15/04 Alle resultaten tem 5 april zijn verwerkt

Sint-Maria-Oudenhove

Sint-Maria-Oudenhove

Agenda

No events

Verjaardag van:

  • Luc Paeme 51 (18 dagen)
  • Daniel Waeremoes 68 (19 dagen)
  • Geert Meert 53 (21 dagen)

Wie is online

We hebben 39 gasten online
Home
Uitslag tombola

Met een weekje vertraging is hij hier dan eindelijk: de uitslag van onze tombola!

Klik hier om de uitslag van onze tombola te raadplegen.

Alle prijzen zullen vanaf 1 oktober beschikbaar zijn in ons clublokaal, café De Kroon. Het spreekt voor zich dat enkel op vertoon van het winnend lot de prijs zal meegegeven worden.

Laatst aangepast op maandag, 24 september 2012 21:36
 
Fietstocht De Zwalmstreek
Naar jaarlijkse gewoonte is het op Hemelvaart traditiegetrouw de rit van Oud & Jong teOudenhove. Ook dit jaar hebben we gezorgd voor een gevarieerde tocht, die voor iedereen haalbaar is. Natuurlijk staat fietsen in de Zwalmstreek equivalent aan golvend terrein. De afstanden worden zwaarder volgens de afstand, maar zelfs de 105 km mag voor de getrainde wielertoerist geen noemenswaardige problemen opgeven.

Hopelijk is de zon van de partij, zodat dit een prachtige dag wordt in een schitterende streek.

Klik hier voor meer informatie over deze organisatie.

Laatst aangepast op zondag, 13 mei 2012 22:16
 
Start zomerseizoen 2012

De VTT slothappening in Knesselare zit erop, wat wil zeggen dat we een streep kunnen trekken onder wielerjaar 2011! Na een lange tijd droog en zacht winterweer is deze toch nog geëindigd met een venijnig koud staartje. Dankzij het zachte weer kunnen we voor de winterperiode terug heel wat VTT- en cyclodeelnemers noteren.

De brevetten  zijn terug gestart, wat voor velen het sein is om de koersfiets terug van stal te halen, als dit al niet gebeurd is! Het zal terug opbouwen geblazen worden, want de afstanden worden snel langer!  Dit brengt mij tot het punt van de clubkledij. Aangezien dit het allerlaatste jaar is dat er met de huidige kledij wordt gereden, is het tijd om uitverkoop te houden! Alle kledij in stock wordt vanaf heden verkocht aan 50% korting. Dit is dus het ideale moment om nog snel dit extra kledingsstuk aan te schaffen wat reeds een tijdje op de planning stond. Alle info omtrent de stockvoorraden en de betreffende prijzen zijn te bekomen bij Paul De Couvreur (zie contactgegevens hier).

Mogen wij ook nog eens de nadruk leggen om de uitstappen in clubverband zoveel mogelijk in clubkledij te laten gebeuren!

Het bestuur wenst iedereen veel zonnige en veilige fietskilometers!

Laatst aangepast op maandag, 20 februari 2012 21:51
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 7
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack